Rijles pakketten

Pakket A

930

Pakket B

1110

Pakket C

1470
  • Individuele lessen.

  • Motorkleding aanwezig.

Zonder pakketKosten
Uurtarief€ 46,00
Examen AVB€ 165,00
Examen AVD€ 225,00
Neem vrijblijvend contact op!

Motor rijlessen in Leeuwarden

rijbewijs A halen in je eigen tempo

Tijdens de gratis proefles neem ik je mee naar een rustig terrein en wordt er gewerkt aan de voertuigbeheersing.  Na uitleg over de motor gaan we stap voor stap proberen zelfstandig te motorrijden, altijd op eigen tempo en onder goeie begeleiding, ongeacht of je al jaren scooter rijdt of voor het eerst op een motor stapt.

Motorrijden doe je voor je plezier, dus daar mag een leuke en ontspannen rijopleiding aan vooraf gaan, daarom is het ook belangrijk te kijken of je je prettig voelt bij mij.

Na de gratis proefles gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn en welk pakket eventueel het beste bij je zou passen. Losse lessen zijn natuurlijk ook mogelijk!

Het motorrijden bij Brinks Rijopleidingen kan vanaf 21 jaar gezien ik heb gekozen voor de zware categorie motor.

Vaardigheden / ervaringPakketkeuze
Ervaren of zeer snelle leerlingpakket A
Redelijk ervaren of redelijk snelle leerlingPakket B
Weinig ervaring of onervaren leerlingPakket C
Ervaring / Pakket
Ervaren of zeer snelle leerling
Pakket A
Redelijk ervaren of redelijk snelle leerling
Pakket B
Weinig ervaring of onervaren leerling
In overleg

Hoe gaat een les te werk?

Weten waar je aan toe bent

Een standaard motorrijles duurt 90 minuten, in overleg kan hier van afgeweken worden. Tijdens de eerste paar uren zal er vooral aandacht zijn voor de AVB, in totaal moeten er 12 oefeningen aangeleerd worden voor het examen voertuigbeheersing. Hier wordt tijdens de motorrijles uitvoerig op ingegaan.

Op het moment dat jij je vertrouwd genoeg voelt en de instructeur het hiermee eens is zal je zelfstandig van en naar de leslocatie rijden. In die ritten wordt er aandacht besteed aan het gedeelte verkeersdeelname, AVD genoemd.

Het examen AVB wordt afgenomen in Drachten, Leeuwarden, en eventueel Heerenveen. Na het behalen van je voertuigbeheersing zal de aandacht gaan naar de verkeersdeelname. Routes door het centrum, maar ook knooppunten als het Europaplein of Drachtsterplein zullen bereden worden. Tevens zullen Goutum, Wirdum en routes langs Marsum, Menaldum en Dronrijp niet ontbreken, deze kunnen namelijk tijdens het examen verkeersdeelname gevraagd worden.

Ook zal de theorie voor de motor behaald moeten worden, dit kan via een online cursus of via boeken verkrijgbaar bij de webshop. Je theorie en voertuigbeheersing gehaald? Dan volgt het AVD examen!