Rijles pakketten

Instap pakket

1375

Aanbieding!

1750

Pakket 40 rijlessen

2025

Bij betaling in 1x krijg je de tussentijdse toets voor slechts €49,00!

Zonder pakketKosten
Uurtarief€ 46,00
Examen€ 225,00
Tussentijdse toets€225,00
Aanvul 10 uur€ 440,00
Neem vrijblijvend contact op!

Auto rijlessen in Leeuwarden

rijbewijs B halen in je eigen tempo

Tijdens de gratis proefles gaan we samen op pad en wordt er bekeken hoeveel rijlessen er ongeveer nodig zijn om te zorgen dat je in 1 keer je rijbewijs haalt.

Tevens is het belangrijk om te kijken of er wel een klik is tussen jou en mij, het is namelijk net zo belangrijk dat je op een prettige manier je rijlessen beleefd en met zelfvertrouwen je examen tegemoet ziet.

Aan het einde van de proefles bekijken we samen de mogelijkheden en welk pakket eventueel geschikt is, natuurlijk zijn losse lessen ook mogelijk.

De proefles kan je al nemen vanaf 16,5 jaar.

Vaardigheden / ervaringAantal rijlessen
Ervaren of snelle leerling15 tot 25 lessen
Redelijk ervaren of redelijk snelle leerling25 tot 35 lessen
Weinig ervaring of gemiddelde leerling35 tot 45 lessen
Onervaren45 tot 55 lessen
Ervaring / Pakket
Ervaren of snelle leerling
15 tot 25 lessen
Redelijk ervaren of redelijk snelle leerling
25 tot 35 lessen
Weinig ervaring of gemiddelde leerling
35 tot 45 lessen
Onervaren
45 tot 55 lessen

Hoe verloopt de opleiding

Weten waar je aan toe bent

Een standaard rijles duurt 90 minuten, uit ervaring is gebleken dat een rijles van 60 minuten vaak te kort is. In overleg kan er natuurlijk langer gelest worden, denk hierbij aan een spoedopleiding waardoor je nog sneller je rijbewijs kan halen!

Vanaf 16 jaar mag je je theorie examen gaan doen, de leermiddelen zoals een online cursus of theorieboeken zijn via de webshop verkrijgbaar.De rijlessen kunnen starten vanaf 16,5 jaar.

Ben je 17 geworden? Dan volgt het praktijkexamen bij het CBR en mag je tot je 18e verjaardag onder begeleiding van een van de door jou gekozen coaches (1 tot maximaal 5) ervaring in het verkeer gaan opdoen. Vanaf je 18e verjaardag mag je zelfstandig gaan rijden.

Het begin van je opleiding begint altijd in een rustige omgeving om de voertuigbeheersing op peil te brengen en te leren wennen aan de bediening. Op jouw tempo worden de routes uitgebreider en komen situaties als het Europaplein, het Drachsterplein en het centrum aan bod, maar altijd in je eigen tempo!

Ter voorbereiding op je praktijkexamen kan het ook zijn dat we tijdens een rijles andere plaatsen als bijvoorbeeld Heerenveen, Drachten of Franeker gaan bezoeken. Dit is niet alleen leuk maar ook leerzaam, je leert dan ook in een andere omgeving zelfstandig autorijden. Dit is ook wat er tijdens je examen verwacht wordt: veilig, vlot en zelfstandig kunnen autorijden.